Pentru viata – donatii pentru bebelusi si femei in criza de sarcina

In Luna pentru viata – martie 2023, alaturati-va eforturilor de a oferi ajutor material, informare si sustinere cu solutii alternative femeilor la risc de avort sau in criza de sarcina. Actiunile se desfasoara sub motto-ul „Viitorul este proviata” si vor include, de asemenea, Marsul pentru viata. Fiecare dintre noi poate schimba contextul dificil al unei femei pentru ca ea sa poata opta pentru viata, fara teama! Cu ajutorul comunitatii, ea poate alege sa pastreze sarcina, sa nasca in siguranta si sa isi creasca bebelusul in echilibru fizic, psihic si material.

In perioada 12-26 martie 2023, Parohia Belu Pieptanari – Biserica Sfanta Ecaterina colecteaza produse din lista de mai jos, pentru bebelusi, mame si femei insarcinate aflate in situatii de criza de sarcina.

Produsele vor fi donate Centrului de consiliere pentru parinti si copii “Sfanta Alexandra Imparateasa” din Bucuresti.

Centrul „Sfanta Alexandra Imparateasa” este o organizație non-profit, pro-viata, care asigura servicii gratuite de informare, asistenta sociala in urgente, consiliere psihologica, ajutor material in sarcina (din donatii), informare si preventie a avortului, in randul femeilor in situatii de risc si in criza de sarcina.

Credinciosii cu domiciliul in Parohia Belu Pieptanari pot aduce produsele la biserica in zilele cu slujbe religioase – vezi Program slujbe. Orice alte persoane dornice sa se implice sunt binevenite sa contacteze direct Centrul „Sfanta Alexandra Imparateasa” – acces site.

Lista produselor necesare:

  • scutece pentru copii, nr. 1-6;
  • lapte praf Nan 1 Optipro, Aptamil Pepti Syneo 2, Aptamil Comfort, Aptamil 1+, Aptamil 2, TopFer;
  • produse de igiena pentru copii: sampon, gel de dus, servetele de umede, crema pentru bebelusi, pudra de talc;
  • produse pentru mame, care se pun in kiturile pentru nastere: tampoane pentru alaptare, absorbante, sampon fara parfum, crema de lanolina;
  • carucioare*;
  • patuturi*
    *Carucioarele si patuturile pot fi obiecte folosite, dar in stare buna si curate!

Va multumim ca va implicati in comunitate, in efortul pentru viata!

Citeste si O lucrare sfântă și mare: PS Varlaam a binecuvântat noul sediu al Centrului „Sf. Alexandra Împărăteasa”