Acasa la bunici colindam

In prag de sarbatoare a Nasterii Domnului, pe 23 decembrie 2018, un grup de colindatori – muzicieni profesionisti – au facut un gest frumos. Ei au ales sa isi petreaca dupa amiaza la Centrul de ingrijire, asistenta medicala si recuperare ‘Acasa la bunici’. Au fost insotiti de parintele paroh Mihai Gheorghe de la Biserica Sfanta Ecaterina – Parohia Belu Pieptanari. Colindatorii au adus un strop de bucurie si emotie in sufletul batranilor, prin vocile lor vibrante.

Cu experienta bogata a anilor petrecuti in coruri liturgice profesioniste, interpretii si dirijorul lor au ales un repertoriu indragit. Primiti cu ospitalitate de conducerea Centrului ‘Acasa la bunici’, ei au trezit amintiri duioase ‘bunicilor’ pacienti. Unii dintre acestia au povestit cu nostalgie ca sunt chiar fosti coristi…

Centrul de ingrijire, asistenta medicala si recuperare ‘Acasa la bunici’ este situat in sectorul 5, pe raza Parohiei Belu Pieptanari. Asezamantul privat cuprinde 3 cladiri a cate 3 etaje. Acestea gazduiesc in prezent peste 100 de rezidenti varstnici care au nevoie de ingrijiri paliative.

Vedeti VIDEO – LEGANELUL LUI IISUS

Vedeti VIDEO – O, CE VESTE MINUNATA